Плати 5 получи 6

Резервации

От дата : 

Брой нощувки : 

Брой гости :

Възрастни : 

Деца (под 14 години) : 

Вашето име : 

Вашият email :  

Телефон :  

Съобщение :

През 1980 Райският залив означаваше 40 минути тътрене на джапанки в прахта с чадър в едната и диня в другата ръка, докато найлоновият плик с кърпата и плавниците се врязва в изгорялото рамо и монотонно те пляска по гърба.

През 2000 Райският залив означаваше 20 минути провиране с 4х4 между кофражи, камиони и гневни, запотени работници.

Днес Райският залив е удобен шезлонг, потънал в ароматна зеленина и пред разхлаждащ басейн, вслушване във вятъра в тишината, и bird-watching, докато се спускаш по сложените от еколозите стълби към все така безлюдните малки плажове между скалите.

Обратно в стаята си, човек не може да наблюдава своята созополска хазяйка да бере смокини, покачена на близкото дърво, нито пък да се вслушва в куриозните мъки на някой дървояд да си проправи път в ореховата маса. В Bay Apartments сме се опитали да възмездим тези липси с широко канапе, на което да прочетеш последните Лий Чайлд / Джорд Пеликанос / Eтгар Керет удобно изтегнат. С просторно легло, собствена кухня и изобщо интериор, в който има място за самия теб и за ваканцията ти.

Удобства:

- басейн с детска секция и пързалка

- безплатно ползване на шезлонги и чадъри

- ресторант с панорамна тераса

- безплатен wi-fi интернет

- цифрова телевизия

-безплатен паркинг

- директен достъп до Райския залив

- шатра за масажи

- супермаркет "Lidl"- 500 m

 

Типове апартаменти

Студио

Студиото е компактен и практичен вариант за настаняване на атрактивна цена. Подходящо е за настаняване на 2 лица (на двойно легло) + 1 дете до 12 години (на разтегателен диван). На ваше разположение е оборудван кухненски кът  (с котлон, хладилник, ел. кана, тостер, посуда), телевизор, ютия  и дъска за гладене.  Разбира се, разполагате и с балкон, където можете да усетите морския бриз.

Апартамент с 1 спалня

Състои се от просторна всекидневна с мека мебел, маса за хранене и кухненски кът  (оборудван с котлон, хладилник, ел. кана, тостер, посуда)   и самостоятелна спалня с двойно легло. На ваше разположение са  телевизор, ютия , дъска за гладене както и балкон с маса и столове.  Този тип апартаменти е подходящ за настаняване на 2 възрастни (в спалнята) и 1-2 деца до 12 години (на разтегателен диван във всекидневаната)

Апартамент с  2 спални

Този  тип апартамент  дава повече пространство за по-големи семейства или компании.  Състои се от просторна всекидневна с мека мебел, маса за хранене и кухненски кът  (оборудван с котлон, хладилник, ел. кана, тостер, посуда)   и 2 самостоятелни спални. Едната спалня е с двойно легло, а втората може да бъде с двойно или две единични.  На ваше разположение са  телевизор, ютия , дъска за гладене както и балкон с маса и столове.  Този тип апартаменти е подходящ за настаняване на 4 възрастни (в спалните) и 1-2 деца до 12 години (на разгегателен диван във всекидневаната)

 

 

Цени

 

Вид апартамент

Брой лица

Нисък сезон

Среден сезон

Висок сезон

 

 

20.05 – 14.06

10.09 – 30.09

15.06 – 04.07

26.08 – 09.09

05.07 – 25.08

Студио

2

68 лв

92 лв

113 лв

с 1 спалня

2+2

76 лв

107 лв

146 лв

с 2 спални

4+2

103 лв

144 лв

193 лв

 

Цените са за апартамент и включват:

  • ДДС
  • Курортна такса
  • Ползване на плувен басейн, шезлонг и чадър
  • Паркинг
  • Безжичен интернет 

 

© 2012 Созопол апартмънтс. Всички права запазени

design: Реклама Бургас София Пловдив